>Zetelreiniging
Zetelreiniging 2018-10-01T08:54:34+00:00

Zetelreiniging

Zetelreiniging is onze specialiteit. Om uw stoffen zetels, meubelen of bankstel te laten reinigen bent u bij ons aan het juiste adres. Schoonmaken is onze passie!

Stoffen stoelen en zetels reinigen

Het reinigen van stoffen stoelen en zetels kan ter plaatse worden uitgevoerd of in ons atelier. Uw zetel, stoelen of bankstel zien er beter uit als ooit tevoren wanneer u ze professioneel laat reinigen door de ervaren vakmensen van Procobel. Procobel is dan ook uw expert voor zetelreiniging.

  • reiniging door injectie-extractie
  • vlekken worden voorbehandeld
  • de stof wordt als het ware gespoeld
  • reiniging gebeurt ter plaatse
  • korte droogtijd
  • langere levensduur stoelen en zetels

Zetelreiniging aan een scherpe prijs

Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat u steeds de scherpste prijs te bieden voor zetelreiniging. Een stoffen zetel of bankstel reinigen ? Oude stoelen schoonmaken ? Bij Procobel bent u steeds aan het juiste adres om uw meubelen grondig te laten reinigen. Onze klanten prijzen ons voor ons ruime expertise en nauwkeurigheid.

professionele zetelreiniging

Zetelreiniging – Onze werkwijze

Injectie-extractiemethode

Om u het beste resultaat voor zetelreiniging te garanderen maken we gebruik van de injectie-extractiemethode.

  • de stof wordt voorbehandeld met een reinigingsproduct
  • aansluitend wordt er water in de stof geïnjecteerd en tijdens dezelfde beweging weer uitgezogen
  • de stof wordt als het ware gespoeld
injectie extractie methode

Antibacteriële behandeling voor meubelen

We kunnen uw meubelen ook een antibacteriële behandeling geven. Hiervoor gebruiken de producten van BioOrg, een Belgisch bedrijf dat een baanbrekende techniek ontwikkelde om onzichtbare vervuiling tegen te gaan.

BioOrg bestaat uit positieve organismen die via verneveling tot op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen. Overal waar de organismen terecht komen, vormen ze micro-bacteriële gemeenschappen die uit zichzelf de vervuiling wegnemen.

antibacteriele behandeling BioOrg

Anti-vuil behandeling voor meubelen

Om het dagelijks onderhoud en het terugkeren van vlekken te voorkomen, kunnen we uw meubels een anti-vuil behandeling geven. We impregneren het meubels met Baygard van Dr. Schutz voor een water- en vuilafstotende werking om zo het aanhechten van nieuwe vervuilingen tegen te gaan. Als kers op de taart wordt door het impregneren van uw meubelen de stabiliteit en elasticiteit van de vezels verhoogt.

Dr. Schutz is een vooraanstaande Duitse fabrikant van professionele onderhoudsproducten.

Dr Schutz - onderhoudsproducten

Meubelreiniging / zetelreiniging – machines

Voor een grondige reiniging van meubels rekent u op het vakmanschap van Procobel, uw specialist voor meubelreiniging.

Om u het best mogelijke resultaat te garanderen maken we gebruik van de beproefde injectie-extractie machine. Deze machine is uiterst geschikt voor het verwijderen van vlekken.

De injectie-extractie machine ontwikkelt een constante druk en zuigkracht en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken.

injectie extractie machine nacecare

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.