>Vloeronderhoud
Vloeronderhoud 2019-06-18T12:54:03+00:00

Procobel, specialist voor onderhoud en renovatie van alle vloeren

Professioneel vloeronderhoud. Procobel, de specialist voor het onderhoud en het reinigen van vloeren. Harde, zachte of soepele vloeren, natuursteen- en betonvloeren.

Procobel is gespecialiseerd in het periodiek onderhoud van diverse vloeren.

Bij het kiezen van de juiste vloerbekleding wordt er niet altijd stilgestaan bij het onderhoud van de vloer in de praktijk. Vast tapijt, parket, steentapijt, natuursteen, vinyl, linoleum, PU of epoxy? Het type vloer bepaalt hoe arbeidsintensief het reinigen ervan is.

De meeste vloeren worden verkocht als zijnde zeer onderhoudsvriendelijk. Vaak is het “nieuwe” er kort na het plaatsen al af. Na verloop van tijd dringt zich de vraag op: “hoe moeten we deze vloer nu op een efficiënte manier onderhouden?”.

Laat daarom uw vloeren professioneel onderhouden!

Procobel is uw partner in vloeronderhoud bij uitstek. Met onze jarenlange ervaring in vloeronderhoud kunnen wij u het beste advies geven, zodat u lang(er) en veel (meer) plezier beleeft aan uw mooie vloeren!
U hoeft zelf niet meer te investeren in de vaak dure machines en benodigde materialen. Laat het vloeronderhoud aan ons over. Zo kan u zich volledig concentreren op uw core-business!

Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat u een professioneel onderhoud te bieden voor elk type vloer.

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.