Reinigen van terrassen en opritten

Procobel is de specialist voor het reinigen van terrassen en opritten. Dankzij Procobel kan u uw oprit, terras of tuintegels professioneel laten schoonmaken aan een scherpe prijs.

Reinigen van terrassen

Uw terras zelf een grondige reiniging geven. Het klinkt evident. Niets is echter minder waar. Uiteraard kan u zelf aan de slag met een hogedrukreiniger of chemicaliën om uw terras te reinigen. Vaak zal u uw terras alleen maar beschadigen. Als u uw terras grondig wilt schoonmaken zonder het te beschadigen, doet u beroep op een specialist in het reinigen van terrassen.

Procobel kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring en is daardoor de aangewezen partner om uw terras professioneel te reinigen. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we precies welke producten en machines in te zetten voor elk terras. Klinkers, beton of Bankirai? Het materiaal doet er niet toe. Als u uw terras laat schoonmaken door Procobel bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs.

Reinigen van opritten

Ook voor het reinigen van opritten kan u beroep op het uitgebreide vakmanschap van Procobel. We zetten ons arsenaal van professionele reinigingsmachines en –producten in op tot een optimaal resultaat te komen. Voor het reinigen van opritten werken we uitsluitend met professionele reinigingsmachines uitgerust met gepatenteerde schuurborstels. Alleen zo kunnen we er zeker van zijn dat we uw oprit grondig kunnen reinigen zonder hem te beschadigen.

oprit reiniging

Reinigen van opritten en terrassen – Werkwijze

Voor het reinigen van opritten en terrassen gebruiken we steeds dezelfde beproefde werkwijze. We starten met verwijderen van hardnekkig vuil. Hiervoor gebruiken we een professionele reinigingsmachine met gepatenteerde schuurborstels. Deze schuurborstels bestaan uit verschillende blokborstels met een wisselende samenstelling en lengte. Omdat we onze reinigingsmachine zo kunnen instellen dat de borstels precies het reliëf van de te reinigen oppervlakte volgen, kunnen we hardnekkige vlekken en vuil zonder veel probleem verwijderen. Zelfs het mos tussen de tegels of planken maakt geen schijn van kans.

Terras of oprit laten schoonmaken aan een scherpe prijs

Als u ervoor kiest om uw terras of oprit te laten schoonmaken door Procobel, bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs. Onze meer dan 30 jaar ervaring laat ons toe om eender welke job op voorhand precies in te schatten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Als u dat wenst, komen we langs om uw terras of oprit te bekijken. Zo kunnen we u de meest geschikte reiniging voorstellen en toch een scherpe prijs garanderen. Getuige zijn de vele tevreden klanten die de afgelopen 30 jaar hun terras of oprit op lieten reinigen. Onze klanten prijzen ons om onze ongelimiteerde inzet en uitgebreide service na verkoop. Meer weten? Contacteer ons voor een oplossing op maat.

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.