>>Parkeergarages
Parkeergarages 2019-06-18T14:03:04+00:00

Betonvloer parkeergarages – onderhoud

Reken voor het onderhoud en het schoonmaken van uw parkeergarage op Procobel. Een betonvloer reinigen heeft voor onze vakmensen geen geheimen meer.

Betonvloeren in parkeergarages

Een betonvloer is mooi glad afgewerkt en is daarom in het algemeen zeer makkelijk te reinigen. Een betonvloer in een parkeergarage krijgt echter heel wat te verduren. Naast olievlekken en roet laten rondrijdende auto’s ook rubberstrepen achter. Wanneer de sporen niet in de vloer ingebrand zijn, kunnen ze grotendeels of zelfs volledig verwijderd worden door de betonvloer grondig te reinigen.

parkeergarage betonvloer

Betonvloer in parkeergarages reinigen

Het reinigen van een betonvloer gaat als volgt in zijn werk:

  • betonvloer schoonmaken – we verwijderen het grof vuil uit uw parkeergarage en vegen hem indien nodig
  • betonvloer reinigen – nadien wordt de betonvloer vooraf met aangepaste producten gereinigd
  • betonvloer intensief reinigen – om uw betonvloer terug in oude glorie te herstellen, halen we onze schrob-zuigmachine boven voor een intensieve reiniging van uw betonvloer.

Er wordt meestal gestart met een eerste grondige reiniging vooraleer er tot een regelmatig onderhoud van uw betonvloeren kan worden overgegaan.

Door de jarenlange ervaring kan PROCOBEL budgetvriendelijke onderhoudsprogramma’s aanbieden (bijv. 14-daags, maandelijks, 2-maandelijks) zodat de vloeren er altijd schoon en stofvrij bij zullen liggen.

Nilfisk Schrob-zuig-machine

Onderhoud van parkeergarages – machines

Om uw gepolierde betonvloer te onderhouden worden zelf-trekkende machines/zitschrob-zuigautomaten gebruikt welke aan de voorzijde voorzien zijn van borstels of pads, watertoevoer en aan de achterzijde een brede zuigmond. Afhankelijk van de mate van vervuiling worden er borstels of in geval van zware vervuiling speciale schuurpads gebruikt. Bij een normale vervuiling wordt er tegelijkertijd geschuurd en opgezogen. Bij een zware vervuiling wordt er eerst geschuurd en na voldoende inwerktijd van het product nogmaals geschuurd en tevens opgezogen.

Afhankelijk van de ruimten worden er grotere of kleinere schrobzuigautomaten gebruikt of een combinatie van beide.

Uw betonvloer verdient het professioneel onderhoud van Procobel. Laat onze ervaren professionals uw vloer schoonmaken. Uw betonvloer zal er beter bijliggen dan ooit tevoren !

Hako Schrob-zuig-machine

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.