>>Steentapijt
Steentapijt 2019-02-12T13:44:47+00:00

Steentapijt – Renovatie en onderhoud

Op zoek naar een specialist voor het onderhoud van uw steentapijt?
Zoek niet verder! Procobel stuurt zijn vakmensen op pad voor een professioneel onderhoud van uw steentapijt.

Onderhoud van steentapijt

Door de structuur van steentapijt is een vloer in steentapijt of siergrindtapijt in praktijk een zeer moeilijke vloer om te reinigen.

Systemen die traditioneel reinigen geven meestal zeer matig resultaat. Het kan soms dagenlang duren voordat het steentapijt weer volledig droog is na onderhoud, aangezien er héél wat water tussen de open structuur sijpelt! Dit is niet het geval bij de werkwijze die Procobel aanwendt. Na enkele uren is de vloer droog, bovendien is de vloer permanent beloopbaar.

Eenmalig onderhoud

Als u beroep doet op onze vakmensen om uw steentapijt een professioneel onderhoud te geven, zullen we alvorens uw vloer te behandelen met een gespecialiseerd reinigingsproduct eerst het steentapijt grondig schoonmaken (eventueel stofzuigen).

Wanneer uw steentapijt helemaal schoon is, vernevelen we een gespecialiseerd reinigingsproduct.

Wanneer het reinigingsproduct in uw steentapijt getrokken is, behandelen we uw vloer met onze Duplex reinigingsmachine.

Periodiek onderhoud

Door de jarenlange ervaring kan PROCOBEL budgetvriendelijke onderhoudsreinigingen aanbieden (bijv. halfjaarlijks of jaarlijks) zodat de vloeren er altijd schoon en stofvrij bij zullen liggen.

Renovatie van steentapijt

Als uw steentapijt een volledige renovatie nodig heeft, treden we in contact met de plaatser van het steentapijt om samen de best mogelijke renovatie-methode te bespreken.

Indien nodig spreken we ons uitgebreide handelsnetwerk aan en stellen u voor aan een gespecialiseerde partner voor het renoveren van uw steentapijt.

Bekijk details over onze recent uitgevoerde projecten:

Renovatie van steentapijt te Deurne

Onderhoud en renovatie van steentapijt – Producten / machines

  • Gespecialiseerd reinigingsproduct
  • Duplex reinigingsmachine
duplex reinigingsmachine

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.