>>Los tapijt
Los tapijt 2019-06-18T13:26:16+00:00

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging door Procobel. Om uw tapijten professioneel te laten reinigen rekent u op een vakman, ook als het om een hoogpolig of Perzisch tapijt gaat.

Professionele tapijtreiniging

Voor het dagelijks onderhoud volstaat het om de tapijten grondig te stofzuigen en te ontvlekken met een gespecialiseerd product. Reken op onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise om u de juiste onderhoudsproducten voor uw type tapijt aan te raden. Meer weten? Contacteer ons.

Om uw tapijten op een efficiënte manier te reinigen rekent u best op een vakman. Naast de graad van vervuiling bepaalt het materiaal waaruit uw tapijt vervaardigd is eveneens welk de meest geschikte manier is om uw tapijt te reinigen. In bepaalde gevallen volstaat het om uw tapijt “droog” te reinigen. Soms zijn we echter genoodzaakt om uw tapijt te reinigen met voldoende water.

Het reinigen van uw tapijten gebeurt in het professionele atelier van Procobel. Als u niet in Deurne geraakt om uw tapijten binnen te leveren, komen we ze bij u ophalen.

tapijtreiniging onderhoud

Antibacteriële behandeling voor uw tapijten

We kunnen uw tapijt ook een antibacteriële behandeling geven. Hiervoor gebruiken de producten van BioOrg, een Belgisch bedrijf dat een baanbrekende techniek ontwikkelde om onzichtbare vervuiling tegen te gaan.

BioOrg bestaat uit positieve organismen die via verneveling tot op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen. Overal waar de organismen terecht komen, vormen ze micro-bacteriële gemeenschappen die uit zichzelf de vervuiling wegnemen.

antibacteriele behandeling BioOrg

Anti-vuil behandeling voor uw tapijten

Om het dagelijks onderhoud en het terugkeren van vlekken te voorkomen, kunnen we uw tapijt een anti-vuil behandeling geven. We impregneren het tapijt met Baygard van Dr. Schutz voor een water- en vuilafstotende werking om zo het aanhechten van nieuwe vervuilingen tegen te gaan. Als kers op de taart wordt door het impregneren van het tapijt de stabiliteit en elasticiteit van de vezels verhoogt.

Dr. Schutz is een vooraanstaande Duitse fabrikant van professionele onderhoudsproducten voor allerhande vloeren.

Dr Schutz - onderhoudsproducten

Hoogpolig of Perzisch tapijt laten reinigen

Sommige tapijten zijn delicater dan anderen. Denk bv aan een hoogpolig wollen vloerkleed of een Perzisch tapijt. Voor het reinigen van dit type tapijten rekent u best op een vakman.

De meest efficiënte reiniging is afhankelijk van een aantal factoren. De graad van vervuiling en het materiaal waaruit het tapijt bestaat bepalen mee hoe we uw tapijten zullen reinigen.

Contacteer ons voor een offerte op maat voor een professioneel onderhoud van al uw delicate tapijten.

hoogpolig tapijt reinigen

Professionele reiniging van tapijten – producten

Bij voorkeur wordt er met het product ‘PRO STEP Meubelstof- en Tapijtreiniger‘ gereinigd omdat :

  • het niet schuimt en daardoor sneller werkt
  • het vrijwel geen inwerktijd nodig heeft
  • het uiterst veilig is (ph-waarde: 9,4) en dus geen risico op beschadigingen geeft
  • het geen vettige residuen achterlaat en daardoor geen snelle hervervuiling zal veroorzaken
  • het bijzonder doeltreffend is
  • het een beschermende coating niet aantast

Voor koffievlekken wordt Coffee Breaker gebruikt. Dit is een exclusief geoctrooieerde formule die in staat is hardnekkige koffievlekken en overige vlekken te verwijderen zoals rode wijn, vruchtensap, thee, frisdrank, … zonder dat het tapijt hierdoor wordt aangetast. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis zijn we in staat om elk vast tapijt te reinigen aan een competitieve prijs.

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.