>>Polybeton
Polybeton 2019-06-18T14:17:08+00:00

Polybeton – Reinigen en onderhoud

Polybeton is vandaag de dag een veel voorkomende keuze voor vloeren in woningen en kantoren. Een gepolierde betonvloer heeft echter op regelmatige tijdstippen een grondige reinigingsbeurt nodig. Reken op de vakmensen van Procobel voor een professioneel onderhoud van polybeton.

Gepolierde betonvloeren in woningen en kantoren

De mogelijkheden van polybeton (gepolierde beton) zijn eindeloos. Kleur, glans, vorm en afwerking bepalen het uitzicht van uw gepolierde betonvloer. Met polybeton creëert u de vloer die u wilt.

Na verloop van tijd zal uw gepolierde beton vloer er echter onverzorgd beginnen uit zien. Een grondige onderhoudsbeurt biedt zich aan.

Vertrouw op de vakmensen van Procobel om een professioneel onderhoud van uw polybeton vloer uit te voeren. Uw vloeren zullen er weer als nieuw uitzien!

polybeton woonkamer

Polybeton vloeren reinigen

Het reinigen van polybeton gaat als volgt:

Een nieuwe polybeton vloer zullen we met een gepaste vloerreiniger reinigen.
Voor het grondig reinigen van polybeton worden, afhankelijk van de mate van vervuiling, meer specifieke reinigers en schuurschijven gebruikt.
Nadat het product (verdund met water) op de vloer is aangebracht worden uw gepolierde betonvloeren grondig geschuurd met behulp van de éénschijfsmachine om vuil, zeep en/of beschermlagen te verwijderen. Plaatsen waar de machine niet bij kan zullen we manueel reinigen. Nadat de vervuiling en de oude waslagen zijn losgeweekt wordt deze substantie met de waterzuiger verwijderd. Indien nodig wordt de voorafgaande procedure nogmaals herhaald totdat egale, schone vloer ontstaat.

Om de poly beton vloer te neutraliseren wordt de gehele oppervlakte met zuiver water nagespoeld om de resten van de producten te verwijderen.

Er wordt meestal gestart met een eerste grondige reiniging vooraleer er tot een regelmatig onderhoud van uw gepolierde betonvloeren kan worden overgegaan.

Specifieke behandelingen

Om uw vloer de bescherming te bieden die hij verdient, kunnen we na de reiniging een beschermende toplaag aanbrengen. We werken hiervoor met de gerenommeerde topcoatings van Dr. Schutz.

Om de maximale levensduur van uw gepolierde betonvloer te garanderen, kunnen we uw polybeton ook impregneren. Omdat het oppervlakte van een geïmpregneerde betonvloer veel harder is, wordt het voor vetvlekken onmogelijk om het beton binnen te dringen en blijvende schade aan te richten. Vooraleer we uw gepolierde betonvloer kunnen impregneren, moeten we eerst de oude curing-laag verwijderen.

Meer weten? Contacteer ons.

Onderhoud van Polybeton – producten

Het dagelijks onderhoud van polybeton bestaat uit het regelmatig dweilen met neutrale en voedende onderhoudsproducten.

Uw gepolierde betonvloer verdient het professioneel onderhoud van Procobel. Laat onze ervaren professionals uw vloer schoonmaken. Uw polybeton zal er beter bijliggen dan ooit tevoren !

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.