>>Geweven vinyltapijt – 2tec2 – Bolon
Geweven vinyltapijt – 2tec2 – Bolon 2019-02-12T14:54:10+00:00

Onderhoud van geweven vinyl vloeren

Voor een professioneel onderhoud van uw geweven vinyl vloeren rekent u op een vakman. Procobel heeft de nodige kennis en ervaring in huis om uw Bolon of 2tec2 vloer te reinigen.

Onderhoud geweven vinyl vloer

Wanneer we spreken over geweven vinyl vloeren, gaat het in 95% van de gevallen over vloeren van Bolon of 2tec2. Geweven vinyl vloeren zijn makkelijk te onderhouden, waardoor u het dagelijks onderhoud voor uw eigen rekening kan nemen. U kan uw geweven vinyl vloeren schoonmaken door ze te stofzuigen en eventueel te dweilen of te ontvlekken.

Voor een grondig onderhoud rekent u echter best op een vakman. Reken op het uitgebreide vakmanschap van Procobel voor een professioneel onderhoud van uw geweven vinyl vloer. U kan zowel op ons rekenen voor een eenmalige als voor een periodieke reiniging.

Wilt u een professioneel onderhoud van uw Bolon of 2tec2 vloer laten uitvoeren? Bent u op zoek naar advies op maat over de onderhoudsproducten van uw geweven vinyl vloer? Contacteer ons. We helpen u graag verder.

Antibacteriële behandeling voor geweven vinyl

We kunnen uw geweven vinyl vloer ook een antibacteriële behandeling geven. Hiervoor gebruiken de producten van BioOrg, een Belgisch bedrijf dat een baanbrekende techniek ontwikkelde om onzichtbare vervuiling tegen te gaan.

BioOrg bestaat uit positieve organismen die via verneveling tot op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen. Overal waar de organismen terecht komen, vormen ze micro-bacteriële gemeenschappen die uit zichzelf de vervuiling wegnemen.

antibacteriele behandeling BioOrg

Professionele reiniging van geweven vinyl – producten en machines

Om u geweven vinylvloer een grondige reiniging te geven, worden kosten noch moeite gespaard. We smijten ons arsenaal van professionele machines en onderhoudsproducten in de strijd om uw Bolon of 2tec2 vloer de reiniging te bieden die hij verdient.

Vooraleer we uw geweven vinyl vloer met een professioneel reinigingsproduct behandelen, zullen we hem eerst grondig stofzuigen. Met behulp van de Duplex reinigingsmachine wordt uw vinylvloer tot in de kern gereinigd.

duplex reinigingsmachine

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.