>Parket
Parket 2019-06-18T13:46:19+00:00

Parket – Onderhoud, reinigen en renovatie

Voor een professioneel onderhoud van uw parket rekent u op Procobel. We werpen onze jarenlange ervaring in de strijd om uw parketvloer terug in zijn oude glorie te herstellen. Ook voor een volledige renovatie van uw parket bent u in Deurne aan het juiste adres.

Onderhoud van parket

Reken op de uitgebreide expertise van Procobel voor een professioneel onderhoud van uw parket. U kan zowel op ons rekenen voor een eenmalige als voor een periodieke reiniging.

Om uw parketvloer te reinigen gaan we als volgt te werk.

Omdat de vervuiling of slijtage zich in de bovenlaag van het hout bevindt, zullen we bij het onderhoud eerst de oude toplaag verwijderen. Daarna brengen we een nieuwe toplaag aan om uw parketvloer optimaal te beschermen. U kan hiervoor kiezen uit een toplaag in olie, vernis of boenwas. Ook voor het onderhoud van uw geolied parket kan u bij ons terecht.

Wanneer de nieuwe toplaag op uw parket aangebracht is, zorgen we voor een grondige behandeling met producten van Bona, Rubio Monocoat en Woca.
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u budgetvriendelijke onderhoudsprogramma’s aanbieden zodat uw parketvloeren er altijd schoon en stofvrij bij zullen liggen.

onderhoud parketvloer

Renovatie van parket

In sommige gevallen is een professioneel onderhoud niet voldoende en moeten we overgaan tot een volledige renovatie van uw parketvloer.
Het renoveren van uw parket gebeurt volgens dezelfde werkwijze.

We verwijderen de oude toplaag, brengen een nieuwe aan en zorgen voor een feilloze afwerking van uw parketvloer.

Tijdens de renovatie van uw parket gebruiken we bandschuurmachines, ecombineerd met polijstmachines, kantenschuurders en fijne schuurschijven, voor een optimaal resultaat.

We herhalen het proces net zo lang tot we tevreden zijn over het resultaat en u opnieuw volop kan genieten van uw parket.

parket schuren

Renovatie en onderhoud parket – producten en machines

  • Professioneel onderhoudsproducten van Bona, Rubio Monocoat en Woca
  • Bandschuurmachine, gecombineerd met polijstmachines, kantenschuurders en fijne schuurschijven
  • Vernis, olie of boenwas voor een kwalitatieve toplaag
parket onderhoudsproducten

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.