Betonvloer magazijnen – onderhoud

Reken voor het onderhoud en het schoonmaken van uw magazijnvloeren op Procobel. Een (gepolierde) betonvloer reinigen heeft voor onze vakmensen geen geheimen meer.

Betonvloeren in magazijnen

Een gietvloer of gepolierde betonvloer is mooi glad afgewerkt en is daarom in het algemeen makkelijk te reinigen. Een veel voorkomend probleem bij de vloeren van een magazijn zijn rubberstrepen van de banden van heftrucks of ingelopen vuil. Indien de sporen niet in de vloer zijn ingebrand zijn zij grotendeels of zelfs volledig te verwijderen.

Reken steeds op ervaren professionals als u uw magazijn wilt schoonmaken.

magazijn betonvloer

Betonnen magazijnvloeren reinigen

Tijdens het onderhoud van de vloer van uw magazijn gaan we als volgt te werk:

  • vloer schoonmaken – de vloer van uw magazijn wordt eerst ontdaan van grof vuil en indien nodig geveegd
  • vloer reinigen – we zullen de vloer van uw magazijn reinigen met aangepaste producten
  • vloer intensief reinigen – vervolgens wordt het geheel met een schrob-zuigmachine gereinigd

Er wordt meestal gestart met een eerste grondige reiniging van uw betonvloeren vooraleer er tot een regelmatig onderhoud kan worden overgegaan.

Door de jarenlange ervaring kan PROCOBEL budgetvriendelijke onderhoudsprogramma’s aanbieden (bijv. 14-daags, maandelijks, 2-maandelijks) zodat de vloeren er altijd schoon en stofvrij bij zullen liggen.

Nilfisk Schrob-zuig-machine

Onderhoud van magazijnvloeren – machines

Er worden zelf trekkende zit-schrob-zuig-automaten gebruikt welke aan de voorzijde voorzien zijn van borstels of pads, watertoevoer en aan de achterzijde een brede zuigmond. Afhankelijk van de mate van vervuiling worden er borstels of in geval van zware vervuiling speciale schuurpads gebruikt. Bij een normale vervuiling wordt er tegelijkertijd geschuurd en opgezogen. Bij een zware vervuiling wordt er eerst geschuurd en na voldoende inwerktijd van het product nogmaals geschuurd en tevens opgezogen.

Afhankelijk van de ruimten waarin uw vloer zich bevindt worden er grotere of kleinere schrobzuigautomaten gebruikt of een combinatie van beide.

Uw gepolierde betonvloer verdient het professioneel onderhoud van Procobel. Laat onze ervaren professionals uw vloer schoonmaken. Uw betonvloer zal er beter bijliggen dan ooit tevoren !

Hako Schrob-zuig-machine

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.