>>Tegelvloeren
Tegelvloeren 2018-10-09T08:17:47+00:00

Tegelvloeren – Professioneel onderhoud

Reken op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van Procobel om het onderhoud van uw tegelvloeren te verzorgen. Vakmanschap aan een scherpe prijs!

Professioneel onderhoud van tegelvloeren

Grondig onderhoud

Wanneer u beroep doet op de vakmensen van Procobel om uw tegelvloeren een grondige onderhoudsbeurt te geven, bent u verzekerd van vakmanschap. De intensiteit van het onderhoud hangt vooral af van de huidige toestand van uw tegelvloer.

We sturen onze vakmensen op pad om een professioneel uitgevoerd onderhoud van uw tegelvloer uit te voeren. We halen onze éénschijfsmachine van Numatic van stal en zorgen er met aangepaste borstels en schuurschijven voor dat uw tegelvloer weer helemaal egaal schoon is.

Ook een vloer uit cementtegels kan door ons professioneel gereinigd worden. Om deze onderhoudsvriendelijk te maken kan die bijkomend geïmpregneerd worden.

Met gespecialiseerde onderhoudsproducten verwijderen we zelfs achtergebleven cementsluier en/of zeepfilm en halen we de glans van de eerste dagen terug.

Dagelijks onderhoud van tegelvloeren

Dagelijks onderhoud

Het dagelijks onderhoud van uw tegelvloer kan u voor eigen rekening nemen. Het volstaat om de vloer schoon te vegen en te behandelen met een neutrale vloerreiniger, zoals bv Asset Floor.

Wilt u advies op maat voor het onderhouden uw tegelvloer? Contacteer ons.

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.