Rubber 2019-02-12T13:46:48+00:00

Rubber vloeren – Professioneel onderhoud

Voor een professioneel onderhoud van rubber vloeren rekent u op Procobel. We werpen onze uitgebreide expertise in de strijd voor het schoonmaken, reinigen en onderhouden van uw rubber vloer.

Onderhoud van rubber vloer

Rubber is een populair materiaal gebruikt in soepele vloerbekledingen waarvan gedacht wordt dat ze eenvoudig te onderhouden zijn. Echter kan je een rubber vloer met alleen dweilen of moppen niet schoonmaken. Bij sommige kleuren is het nieuwe er al snel af. Strepen van schoenen en van het heen en weer schuiven van stoelen laten een onverzorgde indruk na.

Reken op het uitgebreide vakmanschap van Procobel voor een professioneel onderhoud van uw rubber vloer. U kan zowel op ons rekenen voor een eenmalige als voor een periodieke reiniging.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u budgetvriendelijke onderhoudsprogramma’s aanbieden (bijv. halfjaarlijks of jaarlijks) zodat uw rubber vloeren er altijd schoon en stofvrij bij zullen liggen.

Onze werkwijze

Een nieuwe rubber vloer zullen we met een neutrale vloerreiniger reinigen. Voor het onderhoud van bestaande rubber vloeren worden, afhankelijk van de mate van vervuiling, het aantal bestaande waslagen, specifieke strippers gebruikt.

Nadat de stripper (verdund met water) op de vloer is aangebracht worden uw rubber vloeren geschuurd met behulp van de éénschijfsmachine om vuil en oude waslagen te verwijderen. Plaatsen waar de machine niet bij kan zullen we manueel reinigen. Nadat de vervuiling en de oude waslagen zijn losgeweekt wordt deze substantie met de waterzuiger verwijderd. Indien nodig wordt de voorafgaande procedure nogmaals herhaald totdat een egale, schone rubber vloer ontstaat.

Om de rubber vloer te neutraliseren wordt het gehele oppervlakte met zuiver water nagespoeld om de resten van de strippers te verwijderen.

Bekijk details over onze recent uitgevoerde projecten:

Renovatie van rubbervloer te Vlezenbeek

linoleum rubber vinyl vloeronderhoud

Onderhoud van rubber – producten

Om uw rubber vloer de langst mogelijke bescherming te bieden, raden we de onderhoudsproducten van Dr. Schutz aan.

Omdat onze medewerkers een volledige Dr. Schutz opleiding gevolgd hebben, garanderen we dat het aanbrengen van de Dr. Schutz producten volgens de regels van de kunst gebeurt. Met enige trots kunnen we ons bijgevolg voorstellen als ‘Dr. Schutz preferred applicator’.

Dr. Schutz – 1 componenten PU-coating

Voor een optimale bescherming van uw vloer, kiest u voor de vloercoating van Dr. Schutz. De 1 componenten polyurethaan coating van Dr. Schutz garandeert een stevigere, slijtvastere bovenlaag dan de ‘klassieke’ polymeren.

De Dr. Schutz vloercoating heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Ideaal dus voor druk belopen vloeren.

Dr. Schutz – 2 componenten PU Protector

Voor een nog betere bescherming van uw vloer, kiest voor de 2 componenten polyurethaan coating van Dr. Schutz. Deze garandeert een nog stevigere bovenlaag dan de 1 componenten PU coating. De vloercoating van Dr. Schutz geeft een zeer sterke bescherming aan elastische vloeren. Als kers op de taart is deze vloercoating in hoge mate chemicaliën-bestendig en beidt hij een langdurige bescherming tegen allerhande slijtage.

De Dr. Schutz vloercoating heeft naar wens een ultramatte, matte of zijdeglans afwerking. Ideaal dus voor druk belopen zones. Voor een klinische uitstraling gebruiken we een hoogglas afwerking.

Dr. Schutz PU Anticolor

PU Anticolor is een speciale 2 componenten Polyurethaan coating, ontwikkeld door Dr. Schutz, met zeer hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliën (haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen, etc…). Bovendien stopt deze vloercoating weekmakers (uit rubber) zodat er geen migratie plaatsvindt.

PU Anticolor is een slijtvaste coating in zijde-matte optiek.

Dr. Schutz PU Color

Als u op zoek bent naar een kleurende vloercoating, bent u bij Dr. Schutz steeds aan het juiste adres. We kunnen uw vloer een volledige make-over geven door een kleursysteem aan te brengen. PU Color van Dr. Schutz is een kleurende vloercoating waarmee we uw oude vloer in één enkele behandeling kunnen opfrissen. Binnen enkele dagen (afhankelijk van de oppervlakte) geniet u al opnieuw van een stralende vloer.

PU Color van Dr. Schutz is zeer duurzaam. Omdat u uw vloer een tweede leven geeft, is deze oplossing uiteraard ook zeer kostenbesparend. Geen sloopkosten, geen dagen durende opbouwsystemen. Met PU Color van Dr. Schutz krijgt uw vloer in een handomdraai een compleet nieuwe look.

Let op : een strakke en gladde ondervloer is een vereiste.

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.