>Over Procobel
Over Procobel 2019-06-18T14:25:19+00:00

Over Procobel – professioneel vloeronderhoud

Procobel, specialist voor onderhoud en renovatie van allerhande vloeren. Als u een vloer of tapijt wilt laten reinigen bent u in Deurne (Antwerpen) steeds aan het juiste adres. We bieden uitgebreide expertise en jarenlange ervaring op vlak van tapijtreiniging en vloeronderhoud.

Procobel is gespecialiseerd in het periodiek onderhoud van diverse vloeren. Het type vloer doet er niet toe. U kan steeds rekenen op onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis op vlak van tapijtreiniging en vloeronderhoud.

Omdat we nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen op gebied van schoonmaakmiddelen en materialen volgen en goede contacten onderhouden met fabrikanten van vloeren allerhande, kunnen wij u een professioneel onderhoud op maat van uw vloer aanbieden.

Reken op Procobel als u uw vloer of tapijt wilt laten reinigen. Zelfs voor de renovatie van allerhande vloeren bent u in Deurne (Antwerpen) aan het juiste adres.

Contacteer ons. We komen langs voor een volledig vrijblijvend plaatsbezoek zodat we u een gedetailleerd voorstel kunnen bieden voor tapijtreiniging, vloeronderhoud of de renovatie van uw vloer.

Procobel vloeronderhoud Antwerpen

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.