>Roltrapreiniging
Roltrapreiniging 2019-06-18T14:21:33+00:00

Roltrapreiniging

Roltrapreiniging met Procobel. Uw roltrappen zullen er beter uitzien dan ooit tevoren als u uw roltrap laat reinigen met een professionele roltrapreiniger van Duplex.

Professionele reiniging van roltrappen

Roltrappen verwerken op dagelijkse basis enorme hoeveelheden mensen en krijgen dus heel wat te verduren. Daarom is het een goed idee om regelmatig een professioneel onderhoud van uw roltrappen te voorzien.

Mensen lopen rechtstreeks van de straat de roltrap op en slepen zo een heleboel vet-, vuil- en olieresten mee. Ook gemorste etensresten en kauwgom worden best zo snel mogelijk verwijderd. Door de ophopende vervuiling begint de roltrap er zwart en onverzorgd uit te zien. Wacht u te lang met een onderhoud voor uw roltrap, dan loopt u de kans dat zelfs de mechaniek beschadigd raakt.

Reken op de vakmensen van Procobel voor een professioneel uitgevoerde roltrapreiniging.

Duplex roltrap reinigen

Duplex roltrapreiniger

Uw roltrappen zullen er beter uitzien dan ooit tevoren als u uw roltrap laat reinigen met een professionele roltrapreiniger van Duplex.

Een gepatenteerd automatisch geleidingssysteem laat de Duplex machine mooi aansluiten op het loopvlak van de roltrap en laat een veilige werking toe terwijl deze in beweging is.

De Duplex roltrapreiniger heeft een vegende functie om vooreerst alle aanwezige stof te verwijderen. Op de machine wordt een stofzuiger aangesloten zodat de reiniging volledig stofvrij verloopt.

Dan wordt de roltrap geschrobd met een fijne waternevel. Dit betekent dat er een minimum aan water wordt gebruikt, wat een belangrijke vereiste is die wordt voorgeschreven door de producenten van roltrappen.

Om het reinigen nog vlotter te laten verlopen zijn de borstels ontworpen in samenspraak met de roltrapproducenten. Ze bereiken de trede op alle plaatsen waar stof en vuil zich ophopen.

Duplex maakt schoon tot op de rand en in een minimum aan tijd

Duplex roltrapreiniger

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.