Onderhoud zandsteen

Procobel is de specialist in het onderhoud van uw zandstenen vloer. Onze vakmensen komen graag langs om uw zandsteen te renoveren, reinigen of impregneren.

Zandsteen laten impregneren

natuursteen impregneren

Het impregneren van zandsteen is een belangrijke stap om de steen te beschermen tegen vocht en vlekken. Door een speciale impregneerlaag aan te brengen wordt de zandsteen waterafstotend, waardoor vocht en vuil minder snel in de steen kunnen trekken. Het impregneren van zandsteen verlengt niet alleen de levensduur van de steen, maar zorgt er ook voor dat de steen er langer als nieuw uitziet. Neem contact op met een professional voor meer informatie over het impregneren van uw zandsteen.

Zandsteen renoveren

Is uw zandstenen vloer aan renovatie toe en mist hij zijn vroegere glans? Laat de renovatie dan over aan de professionals van Procobel. Wij beschikken over professionele schuurmachines en geven uw vloer nadien een grondige polijstbeurt om zijn oorspronkelijke uitstraling terug te brengen. Bovendien kunnen we uw vloer desgewenst impregneren, wat het dagelijks onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt.

Periodiek onderhoud

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u een betaalbaar onderhoudsprogramma aan te bieden, zodat uw zandstenen vloer altijd schoon, glanzend en stofvrij blijft. Wilt u meer weten over onze onderhoudsprogramma’s voor zandstenen vloeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze klanten waarderen onze onbeperkte toewijding en op maat gemaakte oplossingen.

Dagelijks onderhoud van zandsteen

U kunt zelf het dagelijkse onderhoud van uw zandstenen vloer uitvoeren door deze simpelweg schoon te vegen en te behandelen met een pH-neutraal onderhoudsproduct, zoals Asset Floor.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies voor het onderhouden van uw zandstenen vloer, neem dan gerust contact met ons op.

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.