Onderhoud witsteen

Witstenen vloer laten onderhouden? Bij Procobel kunt u terecht voor het renoveren, reinigen en impregneren van uw witsteen vloeren

Witsteen laten impregneren

natuursteen impregneren

Naast renovatie kunnen wij uw witsteen ook impregneren, wat betekent dat we een beschermlaag aanbrengen die de steen beschermt tegen vlekken, water en andere schadelijke invloeden. Dit verlengt de levensduur van uw witsteen en zorgt ervoor dat deze er langer mooi blijft uitzien.

Witsteen renoveren

Laat uw witsteen weer stralen als nieuw met onze professionele renovatiediensten. Bij Procobel hebben wij de expertise en ervaring om uw witsteen te herstellen en beschermen tegen toekomstige slijtage. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze renovatiediensten en ontdek wat wij voor uw witsteen kunnen betekenen.

Periodiek onderhoud

Het is belangrijk om uw witsteen regelmatig te onderhouden om de levensduur en de esthetische uitstraling te behouden. Wij bieden ook onderhoudscontracten aan, waarbij wij periodiek uw witsteen reinigen en onderhouden, zodat deze altijd in topconditie blijft.

Dagelijks onderhoud van uw witstenen vloer

Het schoonmaken van een witstenen vloer is een simpele klus die u kunt uitvoeren met warm water, een mild schoonmaakmiddel en een zachte dweil. Let er wel op dat u een pH-neutraal schoonmaakmiddel gebruikt met een pH-waarde van ongeveer 7, om de vloer niet te beschadigen. Na het dweilen is het belangrijk om de vloer goed droog te maken met een droge doek, om te voorkomen dat water in de steen trekt en vlekken veroorzaakt. Over het algemeen is één keer per week dweilen voldoende om de vloer mooi schoon te houden. Om krassen op de witstenen vloer te voorkomen, is het aan te raden om regelmatig te stofzuigen.

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.