Onderhoud travertin

Procobel is de specialist voor het onderhoud van uw travertin vloer. Onze vakmensen komen graag langs om uw travertin te renoveren, reinigen of impregneren.

Travertin heeft een zeer robuust oppervlak en word daarom vaak gebruikt als vloersteen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat een travertin vloer geen onderhoud nodig heeft. Want als u deze natuursteen niet goed onderhoud vormen na verloop van tijd vlekken en krassen. Bovendien zal uw travertin vloer ook zijn glans verliezen wanneer u hem niet voldoende onderhoud geeft. Om uw travertin vloer in topconditie te houden heeft uw vloer regelmatig een professioneel onderhoud nodig.

Travertin renoveren

Ziet uw travertin vloer er niet meer nieuw uit? Dan heeft uw vloer dringend een renovatie nodig. Het renoveren van vloeren laat u best over aan een professional zoals Procobel. We behandelen uw vloer met professionele schuurmachines en geven hem nadien een grondige polijstbeurt om de glans van weleer terug te halen. Als u dat wenst kunnen we uw ravertin vloer ook impregneren. Zo wordt het dagelijks onderhoud al een stuk gemakkelijker.

Travertin laten impregneren

Wil u uw vloer in travertin optimaal beschermen? Door de steen te impregneren, vormt zich een beschermlaag die de travertin beschermt tegen vuil en stof. We gebruiken steeds een professioneel impregneermiddel dat tot diep in de poriën binnendringt en een beschermlaag vormt die vuil, olie en water afstoot.

natuursteen impregneren

Periodiek onderhoud

Uiteraard wilt u dat uw travertin vloer er steeds schitterend uitziet. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Dankzij onze budgetvriendelijke onderhoudscontracten bepaalt u zelf de frequentie van het onderhoud. Bijvoorbeeld 1 keer per maand of 1 keer per jaar, het kan allemaal. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Dagelijks onderhoud van uw travertin vloer

Warm water, een zacht reinigingsmiddel en een dweil zijn meestal voldoende om een travertin vloer te reinigen. Let op dat u een pH-neutraal reinigingsmiddel gebruikt met een pH-waarde van ongeveer 7. Het achtergebleven water verwijdert u met een droge doek, zodat het niet in de steen kan trekken waardoor er vlekken zullen ontstaan. Eén maal dweilen per week volstaat. Om krassen te voorkomen stofzuigt u uw travertin vloer regelmatig.

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.