Onderhoud terrazzo

Procobel is de specialist in het onderhoud van uw terrazzo vloer. Onze vakmensen komen graag langs om uw terrazzo te renoveren, reinigen of impregneren.

Terrazzo laten impregneren

natuursteen impregneren

Het impregneren van terrazzo is een belangrijke stap om de natuursteen te beschermen tegen vocht en vlekken. De speciale impregnatiemaakt de terrazzo vloer waterafstotend, waardoor water en vuil minder snel in de steen kunnen trekken. Door uw terrazzo te laten impregneren verlengt u niet alleen de levensduur van de steen, maar zal uw vloer er ook langer als nieuw uitzien. Neem contact op met een professional voor meer informatie over het impregneren van uw terrazzo vloer.

Terrazzo renoveren

Is uw terrazzo vloer aan renovatie toe? Mist hij zijn vroegere glans? Vertrouw op de professionals van Procobel. Wij beschikken over professionele schuurmachines en geven uw vloer een grondige polijstbeurt om de originele kleurrijke uitstraling terug te brengen. Om het dagelijks onderhoud te vergemakkelijken kunnen we uw terrazzo vloer ook impregneren.

Dagelijks onderhoud van Terrazzo

Een terrazzo vloer vereist niet veel onderhoud. Het is voldoende om te stofwissen en te dweilen met een mild schoonmaakmiddel. Behandelen kan u af en toe doen met een pH-neutraal onderhoudsproduct zoals Asset Floor.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies voor het onderhouden van uw terrazzo vloer, neem dan gerust contact met ons op.

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.