Onderhoud marmer

Procobel is de specialist voor het onderhoud van uw marmeren vloer. We komen graag langs om uw marmer te renoveren, reinigen of impregneren.

Marmer laten impregneren

natuursteen impregneren

Het impregneren van marmer is een belangrijke stap om het te beschermen tegen vocht en vlekken. Door de poreuze structuur van marmer kan het gemakkelijk worden beschadigd. Het impregneren van marmer met een speciale coating van Procobel vormt een onzichtbare barrière die het oppervlak beschermt tegen binnendringend vocht en vuil. Zo blijft het marmer in goede staat en behoudt het zijn oorspronkelijke uitstraling.

Marmer renoveren

Een natuursteen zoals marmer laten renoveren door Procobel betekent dat beschadigingen, zoals krassen en scheurtjes, worden gerepareerd. Het oppervlak van het marmer wordt gepolijst en er wordt aandacht besteed aan het verwijderen van vlekken en verkleuringen. Het resultaat is een marmeren vloer die er weer als nieuw uitziet.

Periodiek onderhoud

Uiteraard wilt u dat uw marmeren vloer er altijd een schitterende uitziet. Gelukkig hebben wij hiervoor de ideale oplossing. Met onze voordelige onderhoudscontracten bepaalt u zelf hoe vaak uw vloer onderhouden wordt. Of u nu één keer per maand of één keer per jaar een onderhoud wilt. Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dagelijks onderhoud van marmer

Een marmeren vloer reinigen kan eenvoudig worden gedaan met warm water, een mild schoonmaakmiddel en een zachte dweil. Het is belangrijk om een pH-neutraal schoonmaakmiddel te gebruiken met een pH-waarde van ongeveer 7 om de vloer niet te beschadigen. Na het dweilen is het van belang om het achtergebleven water op te drogen met een droge doek Zo voorkomt u dat het in de steen trekt en vlekken veroorzaakt. Meestal is één keer per week dweilen voldoende. Om krassen op de marmeren vloer te voorkomen, is het aan te raden om de vloer regelmatig te stofzuigen.

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.