Onderhoud leisteen

Procobel is de specialist voor het onderhoud van uw Leistenen vloer. Onze vakmensen komen graag langs om uw leisteen te renoveren, reinigen of impregneren.

Leisteen laten impregneren

natuursteen impregneren

Het impregneren van leisteen is een belangrijke stap om de duurzaamheid en levensduur van uw vloer te verbeteren. Het impregneermiddel vult de poriën van de leisteen en zorgt ervoor dat water, olie en andere vloeistoffen niet in de steen doordringen en vlekken veroorzaken. Door uw leisteen te laten impregneren, beschermt u het oppervlak tegen slijtage en vermindert u de noodzaak van frequent reinigen.

Leisteen renoveren

Een leistenen vloer kan na verloop van tijd zijn glans verliezen en beschadigd raken door krassen en andere slijtage. Het renoveren van uw leistenen vloer kan dan een goede oplossing zijn om de oorspronkelijke uitstraling en duurzaamheid te herstellen. Bij het renoveren van een leistenen vloer wordt het oppervlak zorgvuldig gereinigd, eventuele beschadigingen hersteld en de vloer gepolijst om een glanzende afwerking te krijgen. Hierdoor krijgt uw leistenen vloer weer de uitstraling van een nieuwe vloer en is deze beter beschermd tegen verdere slijtage en beschadiging.

Periodiek onderhoud

Natuurlijk wilt u dat uw leistenen vloer er altijd stralend uitziet. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor u. Met onze voordelige onderhoudscontracten kunt u zelf bepalen hoe vaak uw vloer onderhouden wordt, of u nu één keer per maand of één keer per jaar wilt. Wij bieden flexibiliteit in de frequentie van onderhoud, zodat u de controle heeft over het onderhoud van uw vloer. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Dagelijks onderhoud van uw leistenen vloer

Het reinigen van een leistenen vloer is een eenvoudig proces dat kan worden uitgevoerd met warm water, een mild schoonmaakmiddel en een zachte dweil. Het is cruciaal om een pH-neutraal schoonmaakmiddel te gebruiken met een pH-waarde van ongeveer 7, om beschadiging van de vloer te voorkomen. Nadat u de vloer hebt gedweild, is het essentieel om het achtergebleven water op te drogen met een droge doek om te voorkomen dat het water in de steen trekt en vlekken veroorzaakt. Meestal is één keer per week dweilen voldoende om de vloer schoon te houden. Om krassen op de leistenen vloer te voorkomen, is het aan te raden om de vloer regelmatig te stofzuigen.

Procobel - professioneel vloeronderhoud

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.