Zijn er specifieke onderhoudstips die ik moet volgen na het renoveren van mijn houten vloer? 

Geef de nieuwe afwerklaag voldoende tijd om te drogen voor u uw materialen of meubilair terugplaatst. De exacte uithardingstijd is afhankelijk van het type afwerking dat is gebruikt. Plaats viltjes onder meubelpoten om krassen en slijtage te voorkomen wanneer u ze verplaatst. Controleer regelmatig of de viltjes nog in goede staat zijn. Vermijd overmatige blootstelling aan vocht. Veeg gemorste vloeistoffen onmiddellijk op en gebruik een licht vochtige doek voor het reinigen. Gebruik nooit te veel water bij het dweilen. Houd [...]

Zijn er specifieke onderhoudstips die ik moet volgen na het renoveren van mijn houten vloer? 2024-01-03T09:19:28+00:00

Is het mogelijk om zelf mijn houten vloer te renoveren, of schakel ik beter een professional in?  

Indien u over de juiste materialen beschikt, is het mogelijk om uw houten vloer zelf te renoveren. Houd er wel rekening mee dat dit een tijdrovende en arbeidsintensieve klus is die wel wat handigheid vereist indien u een perfect eindresultaat wenst. Om deze reden raden wij u aan om een professional te contacteren, zo bent u zeker van een prachtig eindresultaat waar u lang van geniet.

Is het mogelijk om zelf mijn houten vloer te renoveren, of schakel ik beter een professional in?  2024-01-03T09:19:28+00:00

Welke stappen moet ik volgen om mijn vloer op te schuren?  

Eerst en vooral moet u het vloeroppervlak volledig leeg maken. Verplaats alle voorwerpen en meubels om een onbelemmerde toegang tot de vloer te krijgen. Daarna gebruikt u een grof schuurpapier om de vloer gelijkmatig en grondig te schuren. Zo verwijdert u oude afwerklagen, krassen en onvolkomenheden. Gebruik fijner schuurpapier om de grond opnieuw te schuren en eventuele ruwheid van het grove schuurproces te verminderen. Maak gebruik van een kantenschuurmachine of handschuurpapier om de randen en de hoeken van de vloer [...]

Welke stappen moet ik volgen om mijn vloer op te schuren?  2024-01-03T09:19:28+00:00

Hoe bereid ik mijn houten vloer best voor op een renovatie?  

Om een feilloos resultaat te garanderen, moet uw vloer eerst geschuurd worden. Zo verwijderen we krassen, vlekken en beschadigen en beginnen we van een schone lei.

Hoe bereid ik mijn houten vloer best voor op een renovatie?  2024-01-03T09:19:28+00:00

Hoeveel kost het renoveren van een houten vloer?  

De exacte kostprijs om uw houten vloer te renoveren is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de grootte van de vloer en de huidige staat. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Hoeveel kost het renoveren van een houten vloer?  2024-01-03T09:19:28+00:00

Hoelang duurt het om een houten vloer te renoveren?  

De tijd die nodig is om een houten vloer te renoveren, hangt af van de grootte van de vloer en de staat ervan. Over het algemeen duurt het renoveren van een gemiddelde houten vloer enkele dagen tot een week.

Hoelang duurt het om een houten vloer te renoveren?  2024-01-03T09:19:29+00:00

Wat voor soorten houten vloeren renoveren jullie?  

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van alle soorten houten vloeren, waaronder massief hout, parketvloeren en laminaatvloeren. 

Wat voor soorten houten vloeren renoveren jullie?  2024-01-03T09:19:29+00:00