Houd uw terras of oprit in topvorm dankzij Procobel. Wij zorgen voor een professionele reiniging of onderhoud van uw klinkers, beton of Bankirai.

Klinkers, beton of Bankirai zijn enorm populair voor de aanleg van terrassen en opritten. Onder invloed van de weersomstandigheden en door algemeen gebruik zullen ze er na verloop van tijd minder fris gaan uitzien. Vooral Bankirai kan zeer glad worden. Op dat moment is het tijd voor een grondige reiniging van uw terras of oprit.

Natuurlijk kan u zelf aan de slag gaan met een hogedrukreiniger, maar dat raden we ten stelligste af. Wanneer u uw terras of oprit met een hogedrukreiniger afspuit, openen de poriën en gaat de structuur van de steen of het hout kapot. Terrassen en opritten afspuiten met een hogedrukreiniger? Slecht idee! Uw terras of oprit reinigen met sterke chemicaliën raden we af omdat het zeer slecht is voor het milieu.

Professioneel onderhoud van uw oprit of terras

Als u uw oprit of terras terug in zijn oude glorie wilt herstellen, rekent u best op een vakman. Reken op Procobel voor een professioneel uitgevoerde reiniging van uw terras of oprit. Het materiaal doet er niet toe. We beschikken over de juiste machines en onderhoudsproducten om uw terras of oprit grondig te reinigen.

We werken uitsluitend met een professionele reinigingsmachine uitgerust met gepatenteerde schuurborstels die hun effectiviteit meer dan bewezen hebben. De schuurborstel bestaat uit diverse blokborstels met een wisselende samenstelling en lengte die perfect het reliëf van de te reinigen oppervlakte volgen en hardnekkige vlekken en vuil verwijderen. Met onze machine verwijderen we zelfs het mos van en tussen de tegels of planken van uw terras of oprit.

Tijdens het reinigen spoelen we de te reinigen zones regelmatig met een sproeiboom met voldoende water. Het resultaat mag gezien worden. Na de reiniging ziet uw terras of oprit er weer als nieuw uit.

Voor en na

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

    2022-05-16T07:41:25+00:00