Door een regelmatig en professioneel uitgevoerd onderhoud houdt u uw vinyl of linoleum vloer in topvorm.
Reken op Procobel voor het onderhoud van uw vinyl of linoleum.

Om uw linoleum of vinyl vloer in goede staat te houden, laat u deze best regelmatig onderhouden. Procobel zorgt voor een professioneel onderhoud of volledige renovatie van uw vinyl of linoleum vloer. Voor advies over vloeronderhoud bent u bij ons ook steeds aan het juiste adres.

U kan zien dat uw vinyl/linoleum vloer toe is aan een onderhoud als de vervuiling duidelijk zichtbaar wordt, er kale plekken of kleurverschillen ontstaan. Merkt u één van deze visuele indicaties op? Neem dan contact met ons op om een onderhoud in te plannen.

Hoe onderhouden we uw vinyl of linoleum vloer?

We starten het onderhoudsproces door uw vloer te saneren met specifieke vuiloplossers en abrasieve schuurpads. Dit doen we om de vervuiling en/of de oude beschermlaag te verwijderen. Vervolgens wordt er een nieuwe coating aangebracht. Afhankelijk van de staat van de vloer bestaat deze coating uit 1 of 2 componenten. De coating met 2 componenten is uiterst slijtvast.

We werken uitsluitend met coating van topkwaliteit voor het onderhouden van vinyl en linoleum vloeren. Hierdoor zal uw vloer slechts om de paar jaar een onderhoud nodig hebben.

Of uw vloer toe is aan herstelling kan u makkelijk bepalen aan de hand van enkele visuele indicatoren. Ontstaan er kale plekken of glansverschillen in uw vloer? Dan moet deze gerenoveerd worden. Het reinigen van de vinyl/linoleum vloer voldoet hier niet meer.

Hoe lang duurt het onderhoud van een vinyl of linoleum vloer?

Het behandelen van uw vloer duurt normaal gezien gemiddeld niet meer dan één dag. Dit hangt af van de oppervlakte die onderhouden en/of hersteld moet worden. Hoe meer de vloer belast wordt, hoe sneller het onderhoud zich aandient. We zien bijvoorbeeld dat een klaslokaal (met zeer intensief belaste vloeren), sneller behandeld moet worden dan vloeren in ruimtes met een normale belasting. Vloeren in ruimtes met een zware belasting laat u best jaarlijks onderhouden, terwijl een normaal belaste vloer slechts om de 5 jaar behandeld moet worden.

Wilt u advies over het onderhoud van uw vinyl of linoleum vloer?
Bent u op zoek naar een ervaren partner om uw vloer weer in zijn oude glorie te herstellen?
Contacteer Procobel!

GRATIS plaatsbezoek?
Laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

    Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

    2022-09-07T08:45:24+00:00